Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Avondwandeling DE KRACHT VAN WANDELEN op donderdagavond 30 mei 2024

30 mei @ 19:30

Gratis

“Laat je betoveren door de Kracht van Wandelen in het Bos van Oranjewoud!”

Diep verscholen in het hart van Friesland wacht een bijzondere ervaring op jou. Op donderdagavond 30 mei 2024 nodigt Stichting MOM je uit voor onze “De Kracht van Wandelen” avondwandeling.

Onder leiding van Mind2Run maken ouders van kinderen en jongvolwassenen met een beperking een ontspannen tocht door het prachtige bos van Oranjewoud (nabij Heerenveen). Laat je betoveren door de natuurlijke schoonheid en rust, terwijl we op weg zijn naar de idyllische boerderijtuin van lokale bewoners.

De gastvrije bewoners openen hun tuin voor deze bijzondere groep, waardoor ze de kans krijgen om te genieten van de natuurlijke schoonheid en rust. Na een ontspannen wandeling keren we terug naar restaurant Tjaarda, waar Stichting MOM een warm welkom biedt en uitnodigt voor een drankje. Hier delen ouders ervaringen, ondersteunen elkaar en versterken de banden van gemeenschap en zorg.

Doe mee en geef je op via de oranje “opgeven” knop op deze pagina.      Deelname is gratis.

De avond staat in het teken van verbinding en ontmoeten, mede mogelijk gemaakt door de steun van de Gemeente Heerenveen en de Gemeente Opsterland.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op donderdagavond 30 mei 2024 om 19.20 uur bij restaurant Tjaarda in Oranjewoud. Tot dan!

Houd rekening met een langere reistijd naar deze verzamel locatie i.v.m. wegafsluitingen in en rond Heerenveen. Meer informatie en de omleidingen vind je op deze website: Vlot & veilig de A32 op en af | Heerenveen beter bereikbaar

Datum: 30 mei 2024

Tijd: 19.20 uur verzamelen, 19.30 uur start wandeling.

Plaats: Restaurant Tjaarda Oranjewoud

 

 

 

 

 

 

Organisator

Stichting MOM ondersteuning
Telefoon
0684501129
E-mail
info@momondersteuning.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Parkhotel Tjaarda
Koningin Julianaweg 98
Oranjewoud, Friesland 8453 WH
+ Google Maps

Opgeven

Doe mee 8

Voorwaarden en condities pagina
Gif laden

Al op gegeven?

Gebruik deze tool om je opgave te beheren.