Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inspiratieavond “Aangepast sporten & bewegen”

28 maart 2023 @ 19:00 - 21:30

Gratis

Lekker in je vel in Heerenveen, doe je ook mee? Maart 2023 staat in de gemeente Heerenveen in het teken van een vitale gemeente. Gezond zijn, je gezond voelen en zin in het leven hebben is van groot belang. Voor jezelf en voor onze samenleving. We geloven in de kracht van een gemeenschap die elkaar ondersteunt. Daarom brengen we mensen met elkaar in verbinding. Samen zitten we een beweging in gang.

Om samen de beweging in gang te zetten, nodigen we je van harte uit voor de inspiratieavond aangepast sporten en bewegen binnen de gemeente Heerenveen. De avond wordt mede vanuit Stichting MOM ondersteund.

Deze avond heeft als doel het creëren van verbinding en veerkracht tussen ouders en/of professionals van een kind of (jong)volwassene met een beperking, zodat we met elkaar de beste kansen bieden en een volwaardige plek in de samenleving creëren. 

Mensen met een beperking bewegen vaak te weinig en eten lang niet altijd gezond. Daarom heeft de avond als speerpunt het thema gezonde leefstijl. Ouders, verzorgenden en professionals spelen een belangrijke rol in het verbeteren van de leefstijl. Maar wat kunnen we samen doen voor een gezonde leefstijl? Welke rol zie jij voor jezelf? Waar loop je tegenaan?

Tijdens de informatie avond kunnen ouders, zorg- en onderwijsprofessionals elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Bovendien zijn er verschillende organisaties aanwezig die je meer vertellen over de mogelijkheden op het gebied van sport, gezonde voeding en bewegen.

De informatie avond, op dinsdagavond 28 maart 2023 vanaf 19.00 uur in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen, is georganiseerd om ouders en verzorgers zo gemakkelijk mogelijk en laagdrempelig informatie over (aangepast)sporten, bewegen en gezonde voeding te bieden.

Wil jij je opgeven voor deze avond?  Klik op de link:

Activiteit | Samen Scoren voor Gezondheid

Als aanmelden via deze link niet lukt, dan kun je je opgave mailen naar: info@momondersteuning.nl

Locatie

Abe Lenstra stadion
Abe Lenstra Boulevard 19
Heerenveen, 8448 JA
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Opgave is gesloten voor dit evenement